אביזרי שיקום בהדר עם

(3 תוצאות)

מחירון אביזרי שיקום מומלץ

  • כסא גלגלים "מוסדי
    1,500 - 2,250

  • כסא גלגלים "העברה
    1,800 - 2,600

  • כסא גלגלים "סיעודי
    900 - 1,500

  • כסא גלגלים ממונע
    30,000

  • כסא גלגלים קל
    2,650 - 5,000

* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

מהם אביזרי שיקום?  למי הם דרושים ומתי? איפה אפשר לרכוש אותם או לשכור אותם? האם יש צורך להתאים אותם אישית למשתמש?

שיקום הוא תהליך שקורה לאחר פציעה או פגיעה בגוף מכל סיבה שהיא: תאונה, ניתוח או כל חבלה אחרת, שבה היה צורך בהליך של ריפוי ארוך. השיקום דרוש כיוון שלרוב, תהליך ריפוי או החלמה ארוך שכזה כרוך בקיבוע של איבר אחד או יותר. לאחר קיבוע ארוך יש להחזיר את אותו איבר לפעולה, להעלות שוב מאסת שריר ועוד. יש מקרים בהם דרוש גם ציוד סיעודי, כגון אמצעי האכלה, עד שהאדם חוזר לתפקוד מלא או לפחות עצמאי.

בציוד שיקום עושים שימוש רב במרכזי סיוע ושיקום, אליהם מגיעים למשל אחרי אשפוז או ניתוח ובמקרים שבהם אי אפשר להחזיק את המטופל בבית. בנוסף משתמשים באביזרים מסוג זה גם בבית. עושים זאת לאחר השחרור מבית החולים וכאשר אין צורך באשפוז שיקומי או כאשר ניתן לשלב בין שהות בבית ושיקום במוסד רפואי. חלק מהציוד דרוש כאמור לקיבוע, חלק נועד לאפשר תפקוד יום-יומי ובחלק אחר נעשה שימוש בפיזיותרפיה, בהתעמלות ובתרגילים שונים.

אילו מוצרים אפשר למצוא בחנויות לאביזרי שיקום בהדר עם?

מדובר בציוד מאוד מגוון. אלה יכולים להיות דברים פשוטים, כמו תחבושות אלסטיות וקרסוליות ומצד שני מדובר לעיתים קרובות בציוד יקר, כמו כסא גלגלים. יש חנויות ומרכזים שעוסקים בתחום זה ומחזיקים את כל האמצעים הדרושים להחלמה.

כאשר אתם מחפשים אביזרים לחולה שמחלים מטראומה, כדאי לזכור שרפואת שיקום עוסקת בתהליכים יחסית ארוכים. בנוסף, תרגילי פיזיותרפיה מסייעים לעיתים רק למי שמתמידים בהם לאורך שבועות רבים. במקרים רבים הציוד עלול להיות יקר (השוו מחירים במחירון), אבל כדאי לא לוותר עליו. בישראל יש אפשרות לשכור פריטים יקרים וכדאי מאוד לשקול אופציה כזו, במקרה ובו קנייה אינה באה בחשבון.

המשך קריאה