חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז באושה

(4 תוצאות)
נותן שירות באזור אושה
אטליז אלואד
אטליז אלואד
טלפון: 076-8117704
רח' 7930 22, שפרעם
ייפתח מחר בשעה: 08:00
באטליז אלואד תמצאו בקר, טלאים טריים ומגוון רב של חלקי עופות טריים מדי יום! השירות הינו אדיב ונעים והמחירים מתאימים לכל כיס.
נותן שירות באזור אושה
מעדני הדר
מעדני הדר
טלפון: 076-8007283
יחיאל 5, חיפה
ייפתח בשעה: 07:00
״איכות ללא פשרות״
נותן שירות באזור אושה
סמד שיווק בשר טרי בע"מ
סמד שיווק בשר טרי בע"מ
טלפון: 076-8897813
מזרע
ייפתח בשעה: 08:00
אטליז ושיווק בשר מוחמד סמד, כל סוגי הבשרים והעופות במקום אחד! קיים שיווק בשר גם לחתונות , מוסדות , מסעדות השירות ניתן ללקוחות עסקיים ופרטיים שירות אדיב ומקצועי לכל מגוון לקוחותינו. בשר טרי ונקי יום יום. חייגו עכשיו לפרטים נוספים! קיים מספר נוסף ליצירת קשר : 046266836 ניתן משלוחים לכל חלקי הארץ

עסקים נוספים נותני שירות באזור אושה

נותן שירות באזור אושהמעדני אלנורמעדני אלנור
ג'סר א-זרקא 1, ג'סר א זרקא
ייפתח בשעה: 09:00אטליז ומעדניה שפתוחה כל השבוע! מגוון בשרים טריים, בשר כבש, בשר בקר, בשר קפוא, עופות טריים, חזה עוף, דגים קפואים, תבלינים, ירק
גלריהגלריה
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת באושה?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז באושה יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות באושה מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז באושה, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים באושה לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  באושה, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה