אטליז באזור הגליל העליון ורמת הגולן
(43 תוצאות)קופונים והטבות
מחירון אטליזים מומלץ
- נתח קצבים דק + עבה; מחיר לק"ג80 - 198 ₪
- פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
- כבד אווז קפוא ארוז299 - 359 ₪
- מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
- שקדי עגל (חלוויאת) מחיר לק"ג120 - 228 ₪
כתבות על אטליזים
מידע על אטליזים באזור הגליל העליון ורמת הגולן
אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.
איך למצוא קצביה מומלצת באזור הגליל העליון ורמת הגולן?
אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.
בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז באזור הגליל העליון ורמת הגולן יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות באזור הגליל העליון ורמת הגולן מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.
נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז באזור הגליל העליון ורמת הגולן, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.
מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.
למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים באזור הגליל העליון ורמת הגולן לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב באזור הגליל העליון ורמת הגולן, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.