חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

אטליז בשלווה

(5 תוצאות)
נותן שירות באזור שלווה
בוטיק הקצבים
בוטיק הקצבים
טלפון: 076-8613271
עין כרם (שכונה) 16, ירושלים
פתוח עד השעה: 14:00
בבוטיק הקצבים אנו מאמינים באיכות ובטריות בכל מוצר שאנו מציעים. אנו מתמחים במגוון רחב של בשר ועופות פרימיום, תוצרת בית ובסטנדרטים הגבוהים ביותר. עם התחייבות לכשרות בשר ולרמת היגיינה גבוהה. * כשרות בשר חלק בית יוסף * עופות רבנות מהדרין * משלוחים לכל אזור ירושלים
נותן שירות באזור שלווה
Meat master - מיטמאסטר קצביית בוטיק
Meat master - מיטמאסטר קצביית בוטיק
טלפון: 076-8614501
הצור 7, מבשרת ציון
פתוח עד השעה: 14:00
מיטמאסטר קצבית בוטיק כשרה הממוקמת ברח הצור 7, (מתחם העסקים) במבשרת ציון שמנו לנו כמטרה ולהביא לכם את נתחי הבשר המשובחים ביותר וברמה הגבוהה ביותר לצד איכות, מחירים הוגנים ושירות, ללא פשרות! משלוחים במבשרת ציון, נשמח לראותכם.
נותן שירות באזור שלווה
אטליז בוכריס
אטליז בוכריס
טלפון: 076-8107533
חכמי יוסף 30, ירושלים
בתיאום טלפוני
״מוצרים טובים״

עסקים נוספים נותני שירות באזור שלווה

נותן שירות באזור שלווהמסעדת נאג'י באבו גושמסעדת נאג'י באבו גוש
(5 המלצות)
פתוח עד השעה: 21:00שרות טוב,אדיב ומהיר.אוכל טעים וטרי.מחיר סביר מאד.
אתראתר
הקצב מטהרן - פאר נתחי אורגדוהקצב מטהרן - פאר נתחי אורגדו
הרב חיים הלר 22, ירושלים
פתוח עד השעה: 13:00עסק חדש בירושלים וגן יבנה, מבחר בשרים פרימיום, כל סוגי הכשרויות, סניף ירושלים -חיים הלר 22 , גן יבנה הכישור 26 , מוזמנים להגי
גלריהגלריה
נתח קצבים

דק + עבה; מחיר לק"ג

80 - 198 ₪
פיקניה מחיר לק"ג120 - 170 ₪
כבד אווז

קפוא ארוז

299 - 359 ₪
מח עצם מחיר לק"ג20 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

אומרים שספר וקצב לא מחליפים לעולם. יש בזה הרבה מהאמת, כי כולנו אוהבים שמכירים אותנו: את הצורה שבה אנחנו אוהבים להסתפר ואת מה שאנחנו אוהבים לאכול ומה שאנחנו אוהבים לבשל.

 

איך למצוא קצביה מומלצת בשלווה?

אוהבי בשר מחפשים תמיד קצביה מומלצת: זו שבה המבחר גדול, שהנתחים יפים וחתוכים נכון וטוב ושאפשר לסמוך על כך שהבשר מקורו בשחיטה מסודרת והוא מוחזק במקום בצורה טובה והיגיינית.

בנוסך על כל אלה, כדי שאטליז בשלווה יהיה מומלץ, חשוב מאוד שיהיו בו סוגי בשר שונים (בקר, עוף,הודו), ושהמחירים שהוא גובה עבור מה שהוא מוכר יהיו סבירים ככל האפשר. בנוסף, חנויות בשר מומלצות בשלווה מחזיקות לא רק בשר, אלא גם מעדנים שונים, אביזרים לצלייה ובישול, רטבים ועוד.

נקודה נוספת שחשוב לשים אליה לב בקנייה באטליז בשלווה, היא האם מדובר בבשר טרי או שלא. מקובל שבשר טרי הוא איכותי יותר, כיון שהוא לא עובר שום עיבוד מרגע השחיטה ועד שהוא מגיע ללקוח. נתח טרי כזה אפשר ליישן או להכין מיד לאחר הקנייה, בהתאם לסוג שלו ומה שרוצים להכין ממנו. הוא לא יפריש מים ולא יאבד ממרקמו.

מצד שני, בשר קפוא הוא בשר שכן עבר מהלך כלשהו של עיבוד, לפני שהוא מגיע ללקוח: לעיתים מוסיפים לו מים או חומרים אחרים כדי להקל על ההקפאה ולהבטיח הפשרה סבירה. בשר שעבר הקפאה, גם אם לא הוסיפו לו מים, עדיין עלול לאבד מים בתהליך ההפשרה בבית. איבוד מים גורם לאובדן צורת הנתח, ריכוך שלו ומרקם פחות טוב.

למרות שהתמחות היא תמיד דבר מומלץ וחשוב, אטליזים בשלווה לא חייבים להיות חנויות עצמאיות. במקומות רבים אפשר למצוא אטליז טוב גם בסופר, עם קצב שיודע את העבודה שלו ואוהב אותה. בכל מקרה מומלץ להכיר קצב טוב  בשלווה, שילמד אתכם ומה שאתם אוהבים וידע תמיד להמליץ לכם על מה שנכון עבורכם.

המשך קריאה