בר מסעדה בתל אביב

(55 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location
  • הלוגו של שבזי בר בע"מ (ק
    שבזי בר בע"מ (ק
    ניווט לעסק
    שבזי 9, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של שאפה בר בע"מ - בר מסעדה
    שאפה בר בע"מ - בר מסעדה
    ניווט לעסק
    רבי נחמן מברסלב 2, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של קונה סושי בר פלורנטין
    קונה סושי בר פלורנטין
    ניווט לעסק
    מעון 5, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של מלכי - בר מסעדה
    מלכי - בר מסעדה
    ניווט לעסק
    מלכי ישראל 5, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים

עסקים נוספים נותני שירות בתל אביב

קופונים והטבות

CouponCard thumbnail
10% הנחה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
ארוחות בוקר
*25
לכל הקופונים

במקומות האלה תמצאו שבכמעט בכל ערב יש בהם מסיבה אחרת. תמצאו כאן מנות טובות, מגוונות ולא יקרות, שיתאימו כמעט לכל אחד, אבל עיקר העניין הוא האווירה: שמחה, קלה ולא מחייבת.
הכינוי "בר מסעדה" בא לשדר את העובדה שמדובר במקומות שהם לרוב לא מחייבים באווירה שלהם, קלילים ונוחים לבילוי, בין אם בזוג ובין אם בחבורה. חללים גדולים לצד פינות אינטימיות יותר, ובעיקר אוכל במנות יחסית קטנות, כדי שלא יכבידו על מי שרוצה לרקוד. בר מסעדה יכול להיות כשר או שלא. 
תפריט ממוצע של בר מסעדה גדול יותר מזה של פאב, ותמיד מושקע יותר. הוא כולל ברוב המקרים מנות שבמסעדות של 'ממש' יקראו להן רק בגלל הגודל שלהן מנות ראשונות. מנות אלה יהיו עדיין מעניינות מבחינה קולינרית. לא יהיה מדובר בעוד פלטת מטוגנים או קעריות של אדממה, כך שגם מי שבא למקום כזה בראש של מסעדה, ימצא בו את מבוקשו. 

 

עיקר העניין בבר מסעדה בתל אביב: המשקאות והפלייליסט

בסופו של דבר, מדובר במקום שבאים לשתות בו. יש כאמור גם אוכל במנות בגודל שיכול ללוות את השתייה, אבל אלכוהול הוא העניין כאן. בהתאם לרוח המקום ולקהל שהוא מושך, אתם יכולים לקבל כאן בירה טובה ממגוון סוגים ומותגים, משקאות או קוקטיילים מושקעים. יש לא מעט מקומות בעיר שיש להם קו משקאות משלהם, שמיוצרים ממש עבורם. 
פלייליסט טוב, מקפיץ ואפילו ריקודים על הבר, הוא הדבר השני שחשוב לבילוי ערב מוצלח בבר מסעדה: מוזיקה שמתחילה נמוך, מתחזקת ועולה, ככל שהערב מתקדם והאורות מתעמעמים. יש ברים שבהם, ככל שהערב מתקדם, מתחילים לחלק צ'ייסרים על חשבון הבית. אז, כאשר המטבח מתחיל להראות סימנים שהוא עומד להיסגר, מעודדים את הבליינים אפילו לעלות על הבר ולרקוד קצת, עד השעות הקטנות ביותר. 
 

המשך קריאה