שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

גלידריות ברחובות

(13 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location
  • הלוגו של כהן אירנה
    כהן אירנה
    ניווט לעסק
    אלומות 41, רחובות

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גולדה רחובות בעמ
    גולדה רחובות בעמ
    ניווט לעסק
    מוטי קינד 1, רחובות

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גלידות פלדמן
    גלידות פלדמן
    ניווט לעסק
    דרך יבנה 9037, רחובות

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גלידות פלדמן
    גלידות פלדמן
    ניווט לעסק
    היצירה 25, רחובות

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גולדה פארק המדע
    גולדה פארק המדע
    ניווט לעסק
    חיים פקריס 2, רחובות

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של פלקו בע"מ
    פלקו בע"מ
    ניווט לעסק
    רחובות

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של פלקו בע"מ גלידות פלדמן
    פלקו בע"מ גלידות פלדמן
    ניווט לעסק
    היצירה 25, רחובות

    לפרטים נוספים

קופונים והטבות

CouponCard thumbnail
חבר מביא חבר
מחירים אטרקטיביים על מבחר וופלים, גלידות ושייקים! לבוא וליהנות!
Category
פינת הגלידה
CouponCard thumbnail
חבר מביא חבר
5% הנחה ללקוחות b144 על מגוון גלידות טריות ואיכותיות, קפה ומאפים ועוד.
Category
פרש פלוס
CouponCard thumbnail
10% הנחה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
10 אחוז הנחה למגיע ממודעה זו
Category
Dream Shakes
לכל הקופונים

כתבות על גלידריות

אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

 

איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום ברחובות?

ברחובות יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
 

המשך קריאה