גלידריות בתל אביב יפו

(44 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location
  • הלוגו של גלידה אנדריי בע''מ
    גלידה אנדריי בע''מ
    ניווט לעסק
    יפת 142, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של יוגורט הנמל
    יוגורט הנמל
    ניווט לעסק
    כ"ג יורדי הסירה 1, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גולדה בכיכר בע"מ
    גולדה בכיכר בע"מ
    ניווט לעסק
    ז'בוטינסקי 110, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גלידות פלדמן חנות המפעל
    גלידות פלדמן חנות המפעל
    ניווט לעסק
    תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של פינווין יצרני גלידה
    פינווין יצרני גלידה
    ניווט לעסק
    ישכון 22, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של רי באר בע"מ
    רי באר בע"מ
    ניווט לעסק
    קרליבך 4, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גלידות פלדמן חנות המפעל
    גלידות פלדמן חנות המפעל
    ניווט לעסק
    דרך משה דיין 29, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של יוגו רוטשילד בע"מ
    יוגו רוטשילד בע"מ
    ניווט לעסק
    שדרות רוטשילד 19, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של וואי יוגורט בר
    וואי יוגורט בר
    ניווט לעסק
    כ"ג יורדי הסירה 1, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גלידות פלדמן חנות המפעל
    גלידות פלדמן חנות המפעל
    ניווט לעסק
    בית אל 12, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים

עסקים נוספים נותני שירות בתל אביב יפו

    קופונים והטבות

    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    5
    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    5
    *5
    CouponCard thumbnail
    חבר מביא חבר
    מחירים אטרקטיביים על מבחר וופלים, גלידות ושייקים! לבוא וליהנות!
    לכל הקופונים

    כתבות על גלידריות

    אין כמעט ילד או מבוגר שלא אוהבים ללקק או אפילו לזלול גלידה, ואין פלא: היא קלה, מתוקה, ובעיקר – טעימה בטירוף. קצת על גלידה: על ההיסטוריה שלה ועל הסוגים השונים ומה שתקבלו בכוס או בגביע.
    בפרס העתיקה, היו הפרסים שומרים קרח במערות ומחסנים תת קרקעיים עמוקים, והיו מעלים אותו בקיץ, כדי לקרר את עצמם. ככל הנראה הם היו הראשונים שערבבו מיץ עם שלג או קרח והפכו אותו למה שאנחנו מכירים וקוראים לו היום "סורבה". מפרס עברה התורה הזו לרומא העתיקה ושם כבר הוסיפו למיץ הפירות דבש כדי לקבל קינוח מתוק וסמיך יותר. הקיסר נירון אף החזיק מרתף קרח שלם בארמונו, רק לצורך הזה. 
    מאיטליה עברה תורת ייצור הגלידה לצרפת. שם הוסיפו לה בפעם הראשונה חלב והיא כבר הייתה ידועה וקרובה יותר לזו של ימינו. ב- 1903 הומצא הוופל המגולגל שהיום אנחנו קוראים לו "טילון" או גביע. למרבה ההפתעה, רק בשנת 1922 הומצא המקל הקטן והצנוע, שאפשר להלביש עליו גלידה קשה יחסית שממנה התפתח השלגון והארטיק-קרח, הלוא הוא ה"קרטיב" הישראלי.

     

    איזו גלידה אנחנו יכולים לאכול היום בתל אביב יפו?

    בתל אביב יפו יש גלידריות עצמאיות או כאלה ששייכות לרשתות. לרוב הן מוכרות רק גלידה במנות במידות שונות או במשקל, למי שרוצה לקחת הביתה. מה שכן, מגוון הסוגים והטעמים יהיה תמיד גדול, ותמיד יהיה משהו שיתאים לכל טעם.
    כל מקום שמכבד את עצמו יגיש כמה סוגים של גלידת שמנת: מטעמי הווניל או השוקולד הבסיסיים, שרבים אוהבים, ועד לטעמים אקזוטיים יותר, שיש בהם תוספות של רום או משקאות אלכוהוליים אחרים, או סוגים שונים של ממתקים. טבעונים וצמחונים שלא אוכלים מוצרים חלב וכן מי ששומרים על כשרות, יוכלו לקבל סורבה על בסיס מיצי פירות או גלידות על בסיס של שומן צמחי. 
     

    המשך קריאה