מסעדות איטלקיות בבאקה אל ערביה
(3 תוצאות)קופונים והטבות
מחירון מסעדות איטלקיות מומלץ
- עסקית צהריים44 - 88 ₪
- פוקאצ'ה17 - 23 ₪
- סלט כמנה ראשונה33 - 49 ₪
- קרפצ'יו דג או בשר47 - 52 ₪
- מנות ראשונות33 - 69 ₪
כתבות על מסעדות איטלקיות
מידע על מסעדות איטלקיות בבאקה אל ערביה
מסעדות איטלקיות בבאקה אל ערביה מביאות לשולחן לא רק אוכל משובח, אלא גם את הרוח והנשמה של איטליה. הן מציעות שילוב של טעמים עשירים, ריחות מפתים ואווירה ביתית שמרגישה כאילו הגעתם לביקור אצל משפחה איטלקית חמה. המטבח האיטלקי מתאפיין בגישה פשוטה אך מוקפדת – עם דגש על טריות, איכות וחיבור אמיתי לחומרי הגלם. מנות כמו פסטה בעבודת יד, פיצות אפויות בטאבון, גבינות ייחודיות ושימוש נדיב בשמן זית – הן רק חלק קטן מהחוויה. במסעדה איטלקית טובה תמצאו לא רק מנות טעימות, אלא גם תחושת אותנטיות, מסורת ואהבה לבישול. זו בחירה מושלמת לאירועים זוגיים, מפגשים עם חברים או ערב משפחתי טעים ומיוחד.
האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף.
מה מזמינים במסעדה איטלקית בבאקה אל ערביה? איזה יין שותים?
איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:
צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.
מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם.
דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים.
סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר.
כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בבאקה אל ערביה, נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר.


