מסעדות איטלקיות בתל אביב יפו

(31 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location
  • הלוגו של פיאצה
    פיאצה
    ניווט לעסק
    דיזנגוף 99, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של פנה - בר
    פנה - בר
    ניווט לעסק
    בוגרשוב 21, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של פניני לילוש - מסעדה איטלקית
    פניני לילוש - מסעדה איטלקית
    ניווט לעסק
    פרישמן 73, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של ליטל איטלי - מסעדה איטלקית
    ליטל איטלי - מסעדה איטלקית
    ניווט לעסק
    אליעזר קפלן 44, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של פסטה פלייס בע"מ
    פסטה פלייס בע"מ
    ניווט לעסק
    אבן גבירול 142, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים

עסקים נוספים נותני שירות בתל אביב יפו

    קופונים והטבות

    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    5
    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    5
    *5
    CouponCard thumbnail
    קופון
    10% הנחה על מגוון בשרים - ללקוחות b144.
    לכל הקופונים

    מחירון מסעדות איטלקיות מומלץ

    • עסקית צהריים
      44 - 88

    • פוקאצ'ה
      17 - 23

    • סלט כמנה ראשונה
      33 - 49

    • קרפצ'יו דג או בשר
      47 - 52

    • מנות ראשונות
      33 - 69

    * המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

    כתבות על מסעדות-איטלקיות

    האוכל האיטלקי היה ונשאר מאוד אהוב ופופולרי בארץ. מסעדות איטלקיות יש החל בפיצריות ומסעדות שמגישות מנות פשוטות, ועד מסעדות איטלקיות "של ממש", שהפריט שלהן מורכב ועשיר מאוד, לפעמים בדגש על אזור זה או אחר של ארץ המגף. 

     

    מה מזמינים במסעדה איטלקית בתל אביב יפו? איזה יין שותים? 

    איטליה זה לא רק פסטה או פיצה או מסעדה חלבית. המטבח האיטלקי עשיר מאוד ומשתנה בין חלקיה הדרומיים והצפוניים של המדינה, שלא לדבר על שני האיים הגדולים שלה - סיציליה וסרדיניה, שבהם מגישים מנות ואוכל שונים, ייחודיים להם:

    צפון איטליה – בצפון ההררי יש השפעות  אוסטריות רבות על האוכל והוא יחסית כבד. למרגלות האלפים תוכלו למצוא אוכל שמבוסס לרוב על אורז, כמו ריזוטו לסוגיו, עם הרבה חמאה. במקומות אלה ובפיאמונטה יגישו לכם גם לא מעט נקניקים מיוחדים ובשר אחר, לצד רביולי, ניוקי, לזניה ועוד.

    מרכז איטליה – לאציו, המרקה, אומבריה וטוסקנה, למשל. שם יגישו לכם הרבה מאכלים מוכרים בישראל: אטריות במגוון גדול של צורות ורטבים שמבוססים על שמן זית, בשרים שונים ומגוון גדול של גבינות מחלב בקר. חבל ארץ זה, כמו הצפון של איטליה, נחשב עדיין מבוסס, והמטבח המקומי – בהתאם. 

    דרום איטליה עני יותר. מכאן, מנאפולי, הגיעה הפיצה והמוצרלה האמיתית, שעשויה מחלב בופאלה. סוגי הפסטה מגוונים מאוד והרבה מאכלים מבוססים על דגים ופירות ים, עגבניות וזיתים, והם חריפים יותר ומזכירים את המטבח המקומי הישראלי.
    סיציליה היא הקשר בין אירופה לאפריקה. כאן – כן, דווקא כאן – תמצאו סוגי קוסקוס שונים ומגוונים, בנוסף על מאכלי בצק מסורתיים, דגים ופירות ים. 
    סרדיניה היא בית לגבינות ייחודיות, בעיקר כבשים, אוכל ים ודגים ואוכל ים תיכוני אחר. 
    כאשר אתם מזמינים אוכל במסעדה איטלקית בתל אביב יפו,  נסו להתאים לו יין איטלקי, ממה שיש בתפריט. חפשו יינות שמגיעים מהאזור שממנו אתם מזמינים את האוכל, ואז רוב הסיכויים שהשניים – היין והאוכל – ישלימו זה את זה בצורה המושלמת ביותר. 
     

    המשך קריאה