חיפוש עסקים
חיפוש אנשים
arrow-down-menu
איזה עסק למצוא לך?
autocomplete right icon

מסעדות בשר באבו גוויעד שבט

(3 תוצאות)
נותן שירות באזור אבו גוויעד שבט
מנסף ומסעדת אל בדר
מנסף ומסעדת אל בדר
טלפון: 076-8885796
רהט 1, רהט
ייפתח בשעה: 08:00
מנסף ומסעדת אל בדר מסעדה המציעה שירות אוכל בדואי ביתי שעוד לא טעמתם, מנסף הבדואי המפורסם, עלי גפן, ממולאים, קובות, סלטים ועוד. יש לנו משלוחי אוכל עד איזור המרכז אנו מתמחים גם בקייטרינג לאירועים קטנים וגדולים עד 200 אנשים ,אוכל טעים ושירות איש לכל לקוח ,בואו ותתקבלו באווירה חמה ומזמינה, עם ריחות של תבלינים מזרחיים ועשבי תיבול טריים, להזמנות ובירורים חייגו ותענו בהקדם האפשרי!!
נותן שירות באזור אבו גוויעד שבט
מאמא צביה קייטרינג/ מסעדה
מאמא צביה קייטרינג/ מסעדה
טלפון: 076-8885336
שבטי ישראל 5, נתיבות
ייפתח בשעה: 08:00
״רוצהה לפרגן להם מכל הלבב ,שירות מדהים ומזמין, הקוסקוס נדיררר!!אין ספק שאעבור בנתיבות יכנס ויאכל אצל מאמא צביה😋😋״
נותן שירות באזור אבו גוויעד שבט
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
דרים איילנד ריסורט DREAM ISLAND RESORT - מלון בוטיק
טלפון: 076-8616174
שדה יואב, שדה יואב
ייפתח בשעה: 08:30
״נהניתי מהשירות״
אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
סינטה - מחיר ל- 100 גרם 30 - 50 ₪
פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
טי בון - מחיר ל- 100 גרם 40 - 60 ₪
* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באבו גוויעד שבט מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באבו גוויעד שבט ובמרכז העיר.
מסעדות בשר באבו גוויעד שבט מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר באבו גוויעד שבט: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה