מסעדות בשר באזור חיפה הקריות והסביבה
(43 תוצאות)- מודעהנותן שירות אזור חיפה הקריות והסביבהמזנון מסעדה שאבייקנעם עיליתבתיאום טלפוני
רק במזנון מסעדה שאבי תוכלו להנות מפלאפל טעים וטרי יום יום, בשרים על האש הכי טעים בכל האזור, נמצאים במרכז מסחרי ישן.
- מודעהנותן שירות אזור חיפה הקריות והסביבהסייף בעוקףדלית אל כרמל 6934 1, דליהפתוח עד השעה: 00:00
רעבים? מחפשים מסעדת בשר? ברוכים הבאים לסייף בעוקף דלית אל כרמל! ! אצלנו תהנו ממגון רחב של מזון מהיר: קבבים, בשרים על האש, שניצלים, חזה עוף, המבורגר, צ'יפס, סלטים, שתייה קרה ועוד. אוכל טעים, איכותי ונקי, טרי יום יום. שירות עם יחס אישי, אדיב ומקצועי לכלל לקוחותינו. מחכים לכם!
- מודעהנותן שירות אזור חיפה הקריות והסביבהשיפודי ליאור חיפה(2 המלצות)שד ההסתדרות 247, חיפהפתוח עד השעה: 22:00
ברוכים הבאים אלינו לשיפודי ליאור חיפה! חגיגה של בשרים אמיתית במקום יותר מרווח וגדול, מבחר של בשרים עשיר, סלטים כיד המלך וים פינוקים! כשר בהשגחת הרבנות. אנו קיימים משנת 1986 שרות מקצועי אדיב ומכל הלב בואו לבקר ולהנות!!
המומלצים באזור חיפה הקריות והסביבה?
קופונים והטבות


מחירון מסעדות בשר מומלץ
- אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם40 - 60 ₪
- סינטה - מחיר ל- 100 גרם30 - 50 ₪
- פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
- טי בון - מחיר ל- 100 גרם40 - 60 ₪
- פורטרהאוס - מחיר ל- 100 גרם50 - 70 ₪
כתבות על מסעדות בשר
מידע על מסעדות בשר באזור חיפה הקריות והסביבה
מסעדות בשרים באזור חיפה הקריות והסביבה מציעות חוויה קולינרית עשירה ומספקת לחובבי הטעמים העמוקים והעסיסיים של הבשר. בתפריטיהן תמצאו מגוון נרחב של מנות – מסטייקים מיושנים שנצלו במידת העשייה המדויקת, דרך אסאדו דרום-אמריקאי ועד שיפודים על הגריל בסגנון ים-תיכוני. מסעדות רבות מקפידות על שימוש בבשרים איכותיים, מיושנים בקפידה או מעושנים בטכניקות מסורתיות, ולעיתים גם מציעות נתחי בוטיק שלא תמצאו בכל מקום. האווירה לרוב חמימה, אותנטית ולעיתים קרובות מלווה בניחוחות מעוררי תיאבון שמתחילים כבר מהכניסה.
אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר באזור חיפה הקריות והסביבה מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים באזור חיפה הקריות והסביבה ובמרכז העיר.
מה מציעות מסעדות בשר באזור חיפה הקריות והסביבה
מסעדות בשר באזור חיפה הקריות והסביבה מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול. אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים.
קצביות ומסעדות בשר באזור חיפה הקריות והסביבה: שתיים במקום אחד
נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.