מסעדות בשר בגדרה

(4 תוצאות)
Business locationsBusiness location
  • הלוגו של בארכה - שווארמה וגריל

    בארכה - שווארמה וגריל

    (1 המלצות)
    ניווט לעסק
    הרצל 7, גדרה

    לפרטים נוספים

    עסקים נוספים נותני שירות בגדרה

      גביע טופ 5
      רוצים לדעת מי המסעדות בשר
      המומלצים בגדרה?
      ל-TOP 5 מסעדות בשר

      קופונים והטבות

      CouponCard thumbnail
      מתנה
      Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
      מחירים אטרקטיביים
      Category
      מטבח הבית
      CouponCard thumbnail
      מתנה
      Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
      5
      *5
      Category
      רים אלבואדי ريم البوادي
      CouponCard thumbnail
      מתנה
      Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
      עסקית צהריים 2 שיפודים סלטים ותוספת 70ש
      *מ12:00 מע15:00
      Category
      מסעדת בוסי רון
      לכל הקופונים

      מחירון מסעדות בשר מומלץ

      • אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם
        40 - 60

      • סינטה - מחיר ל- 100 גרם
        30 - 50

      • פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר
        50 - 70

      • טי בון - מחיר ל- 100 גרם
        40 - 60

      • פורטרהאוס - מחיר ל- 100 גרם
        50 - 70

      * המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

      כתבות על מסעדות בשר

      מסעדות בשרים בגדרה מציעות חוויה קולינרית עשירה ומספקת לחובבי הטעמים העמוקים והעסיסיים של הבשר. בתפריטיהן תמצאו מגוון נרחב של מנות – מסטייקים מיושנים שנצלו במידת העשייה המדויקת, דרך אסאדו דרום-אמריקאי ועד שיפודים על הגריל בסגנון ים-תיכוני. מסעדות רבות מקפידות על שימוש בבשרים איכותיים, מיושנים בקפידה או מעושנים בטכניקות מסורתיות, ולעיתים גם מציעות נתחי בוטיק שלא תמצאו בכל מקום. האווירה לרוב חמימה, אותנטית ולעיתים קרובות מלווה בניחוחות מעוררי תיאבון שמתחילים כבר מהכניסה.

      אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בגדרה מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
      פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
      מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בגדרה ובמרכז העיר.

      מה מציעות מסעדות בשר בגדרה

      מסעדות בשר בגדרה מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול. אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים.

      קצביות ומסעדות בשר בגדרה: שתיים במקום אחד

      נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

      המשך קריאה