מסעדות בשר בחיפה
(22 תוצאות)עסקים נוספים נותני שירות בחיפה
- שכונת אזור תעשייה שער נעמן 1, עכוקיטרינג איש מצליח(1 המלצות)שכונת אזור תעשייה שער נעמן 1, עכוייפתח ביום ראשון בשעה: 09:00
קיטרינג מהדרין, מסעדה ואירועים עד 70 איש. קייטרינג איש מצליח מציע שירותי קייטרינג מלאים. מכירת אוכל בימי שישי, כשרות מהדרין לאירועים, שבת חתן, כנסים אזכרות ועוד. מחירים הוגנים. שרות אמין ומקצועי .
המומלצים בחיפה?
קופונים והטבות
מחירון מסעדות בשר מומלץ
- אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם40 - 60 ₪
- סינטה - מחיר ל- 100 גרם30 - 50 ₪
- פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
- טי בון - מחיר ל- 100 גרם40 - 60 ₪
- פורטרהאוס - מחיר ל- 100 גרם50 - 70 ₪
כתבות על מסעדות-בשר
מידע על מסעדות בשר בחיפה
אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בחיפה מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בחיפה ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בחיפה מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים.
קצביות ומסעדות בשר בחיפה: שתיים במקום אחד
נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.