מסעדות בשר בחצור הגלילית
(10 תוצאות)- מודעהנותן שירות באזור חצור הגליליתקיי בורגר צומת ווסט K burger(1 המלצות)צומת ווסט 1, שעלפתוח עד השעה: 23:00
לשבת בנוף הפתוח אל החרמון, או להזמין הביתה קיי בורגר, צומת ווסט מעניק לך חוויית המבורגר של ייצור עצמי טעם שעדיין לא טעמת ! תוספות לפי בחירה ,רטבים ושירות תמיד עם חיוך והמחיר הכי משתלם אז חייגו להזמנות משלוחים לכל האזור
עסקים נוספים נותני שירות בחצור הגלילית
המומלצים בחצור הגלילית?
קופונים והטבות


מחירון מסעדות בשר מומלץ
- אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם40 - 60 ₪
- סינטה - מחיר ל- 100 גרם30 - 50 ₪
- פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר50 - 70 ₪
- טי בון - מחיר ל- 100 גרם40 - 60 ₪
- פורטרהאוס - מחיר ל- 100 גרם50 - 70 ₪
כתבות על מסעדות בשר
מידע על מסעדות בשר בחצור הגלילית
מסעדות בשרים בחצור הגלילית מציעות חוויה קולינרית עשירה ומספקת לחובבי הטעמים העמוקים והעסיסיים של הבשר. בתפריטיהן תמצאו מגוון נרחב של מנות – מסטייקים מיושנים שנצלו במידת העשייה המדויקת, דרך אסאדו דרום-אמריקאי ועד שיפודים על הגריל בסגנון ים-תיכוני. מסעדות רבות מקפידות על שימוש בבשרים איכותיים, מיושנים בקפידה או מעושנים בטכניקות מסורתיות, ולעיתים גם מציעות נתחי בוטיק שלא תמצאו בכל מקום. האווירה לרוב חמימה, אותנטית ולעיתים קרובות מלווה בניחוחות מעוררי תיאבון שמתחילים כבר מהכניסה.
אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בחצור הגלילית מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בחצור הגלילית ובמרכז העיר.
מה מציעות מסעדות בשר בחצור הגלילית
מסעדות בשר בחצור הגלילית מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול. אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים.
קצביות ומסעדות בשר בחצור הגלילית: שתיים במקום אחד
נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.