מסעדות בשר בירושלים

(30 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location
  • הלוגו של ברוסט
    ברוסט
    ניווט לעסק
    בית חנינא 85, ירושלים

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גייסיאיי איוונטס בעמ
    גייסיאיי איוונטס בעמ
    ניווט לעסק
    כנפי נשרים 66, ירושלים

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של מסעדת ציפורה
    מסעדת ציפורה
    ניווט לעסק
    שדרות יצחק רבין 10, ירושלים

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של אנטריקוט - מסעדה
    אנטריקוט - מסעדה
    ניווט לעסק
    המרפא 1, ירושלים

    לפרטים נוספים

עסקים נוספים נותני שירות בירושלים

גביע טופ 5
רוצים לדעת מי המסעדות בשר
המומלצים בירושלים?
ל-TOP 5 מסעדות בשר

קופונים והטבות

CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
5
CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
5
CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
5
*5
לכל הקופונים

מחירון מסעדות בשר מומלץ

  • אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם
    40 - 60

  • סינטה - מחיר ל- 100 גרם
    30 - 50

  • פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר
    50 - 70

  • טי בון - מחיר ל- 100 גרם
    40 - 60

  • פורטרהאוס - מחיר ל- 100 גרם
    50 - 70

* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

כתבות על מסעדות-בשר

אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בירושלים מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בירושלים ובמרכז העיר.
מסעדות בשר בירושלים מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

 

קצביות ומסעדות בשר בירושלים: שתיים במקום אחד

נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

המשך קריאה