מסעדות בשר בקרית מוצקין

(13 תוצאות)
Business locationsBusiness location

    עסקים נוספים נותני שירות בקרית מוצקין

    גביע טופ 5
    רוצים לדעת מי המסעדות בשר
    המומלצים בקרית מוצקין?
    ל-TOP 5 מסעדות בשר

    קופונים והטבות

    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    5
    *5
    Category
    רים אלבואדי ريم البوادي
    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    עסקית צהריים 2 שיפודים סלטים ותוספת 70ש
    *מ12:00 מע15:00
    Category
    מסעדת בוסי רון
    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    מטיילים בגליל התחתון בהר תבור מוזמנים...
    Category
    בציר 66 מסעדת בראסרי כשרה
    לכל הקופונים

    מחירון מסעדות בשר מומלץ

    • אנטרקוט מחיר ל- 100 גרם
      40 - 60

    • סינטה - מחיר ל- 100 גרם
      30 - 50

    • פילה - מחיר ל- 100 גרם פילה בקר
      50 - 70

    • טי בון - מחיר ל- 100 גרם
      40 - 60

    • פורטרהאוס - מחיר ל- 100 גרם
      50 - 70

    * המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

    כתבות על מסעדות בשר

    אוהבים בשר? מחפשים נתח טוב ליום העצמאות או לסוף שבוע בטבע? מסעדות הבשר בקרית מוצקין מציעות חוויות מכל הסוגים - משיפודים ועד בשרים מיושנים ונתחים יוקרתיים, טייק אווי וגם משלוחים.
    פעם, כל מה שידענו בארץ, היה "סטייק עין": חרוך או צלוי וכמעט מיובש, זו הייתה שיא הפסגה במסעדנות הישראלית. מי שבאמת "הבין", היה הולך לכרם התימנים או לשוק התקווה, ומזמין שיפוד על האש, של לבבות או סטייק בקר טרי.
    מאז השתנו הרבה דברים: שיפודיות טובות מגישות היום לא רק לבבות או קבבים בתיבול ייחודי, אלא מגוון גדול של נתחים וחלקים, שכל אחד מהם עשוי בצורה שמתאימה לו ביותר. מקומות טובים יש בשווקים בקרית מוצקין ובמרכז העיר.
    מסעדות בשר בקרית מוצקין מגישות היום מנות מגוונות מאוד, של נתחים במגוון גדול של חיתוכים וצורות הגשה. הבנו גם שנתחים טריים הם לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר: יש מקומות לא מעטים שמגישים נתחים שיושנו ביישון יבש או בוואקום במשך 60 יום ולפעמים יותר; נתחים נימוחים ממש, שתענוג לאכול.
    אלה לא חייבות להיות מסעדות יקרות או יוקרתיות בהכרח. אפילו המבורגר של ימינו שונה מזה של שנים עברו: היום אנחנו יכולים לקבל המבורגר שעשוי מנתח משובח, שיש בו שומן בדיוק במידה הנכונה, כך שהוא לא מתייבש, ועשוי בדיוק לפי המידה שאנחנו אוהבים. 

     

    קצביות ומסעדות בשר בקרית מוצקין: שתיים במקום אחד

    נתחים טובים, לאירועים או בכלל: בשנים האחרונות יש יותר ויותר מסעדות בשרים שמוכרות נתחים מהמגוון שלהן, לקחת הביתה; גם במשלוחים. בעיקר מדובר בנתחים מיוחדים או מיושנים או בתערובות בשר טחון להמבורגרים או קבבים, שהמסעדה התפרסמה בזכותם. מנגד, יש לא מעט אטליזים וקצבים באזור המרכז שפותחים גריל או מעשנה וכך הופכים את החנות שלהם למעין מסעדה. בהרבה מקומות זה קורה אחרי חמש או שש בערב, כאשר החנות עצמה נסגרת, ואז מתחילה החגיגה הגדולה.

    המשך קריאה