מסעדות דגים בנחשולים

(4 תוצאות)

עסקים נוספים נותני שירות בנחשולים

    קופונים והטבות

    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    5
    CouponCard thumbnail
    קופון
    עיסקיות חדשות
    CouponCard thumbnail
    קופון
    10% הנחה על מגוון בשרים - ללקוחות b144.
    לכל הקופונים

    מחירון מסעדות דגים מומלץ

    • תפריט עסקי ממוצע שבו מנות דגים המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
      80 - 100

    • סלטים לאדם המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
      35 - 45

    • מנות ראשונות קטנות (טאפאס) המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
      20 - 25

    • מנות ראשונות רגילות המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
      25 - 50

    • קלמארי מנה עיקרית המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
      105 - 140

    * המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

    כתבות על מסעדות-דגים

    אחד מסוגי המסעדות הפופולריים ביותר בנחשולים הוא מסעדות דגים, ואין פלא: הם בריאים, קלים לעיכול ואפשר להכין אותם בשלל צורות ובשלל טעמים.
    בנוסף, אנחנו הלוא גרים וחיים לאורך הים, ותמיד יש לנו תחושה שכאשר אנו אוכלים דגים, אנחנו נהנים מהאוכל הטרי ביותר האפשרי.

    מה מגישים במסעדות דגים בנחשולים? מה כלול בדרך כלל בתפריטי המסעדות האלה?

    באופן כללי, אפשר לחלק את סוג המסעדות הזה לשני סוגים עיקריים:
    מסעדות דגים בעלות אופי מזרחי או ים תיכוני: מסעדות אלה יציעו מנות עיקריות על בסיס דגים או מאכלי ים. בנוסף יהיו בתפריט כל הסלטים והמזטים המוכרים, תוספות כמו צ'יפס וסלט, וכו'. הסוגים המקובלים במסעדות אלה הם עממיים באופיים, כגון מושט, דניס ובורי, בעיקר, ולעיתים גם אחרים, כל עוד המחיר שלהם יהיה יחסית נמוך.
    צורות ההכנה יהיו גריל או טיגון, או מעין שילוב של שתי צורות בישול אלה.
    מסעדות אחרות בתחום זה הן מסעדות שף או מסעדות שהאופי שלהן הוא אירופאי יותר.
    כאן אפשר יהיה ליהנות לרוב מפורל, סלמון או לוקוסים בגדלים שונים; סוגי דגים שהם יקרים ואיכותיים יותר.
    כמו כן, במסעדות אלה - במידה והן לא כשרות - יגישו גם מבחר ומגוון גדול של מאכלי ים שיהיו מבוססים על פירות ים מיובאים בקירור, ולא קפואים.
    צורות ההכנה הנפוצות במסעדות שף ומסעדות יוקרה שמגדירות את עצמן בתור מסעדות דגים בנחשולים הן כבישה או טרטר, כאשר מדובר במנות ראשונות. למנות עיקריות יציעו את הדג בצורת הכנה מעודנת יותר מאשר טיגון או גריל, לרוב באידוי או בצורת אפייה מקורית כלשהי, שתבטיח שהבשר יישאר עסיסי.
    מחירי המנות עשויים להיות גבוהים יחסית, היות ודגים נחשבים לחומר גלם יחסית יקר; מחירם לקילו דומה מאוד למחיר ק"ג בשר אדום, במיוחד אם המנה היא מנת פילה דג או פרוסות של דג יוקרתי.

    המשך קריאה