מסעדות מאכלי ים באזור תל אביב והמרכז

(16 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location
  • הלוגו של דרבי בר דגים - מסעדה
    דרבי בר דגים - מסעדה
    ניווט לעסק
    ברודצקי 43, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של אבראג' מסעדה
    אבראג' מסעדה
    ניווט לעסק
    כיכר קדומים 6, תל אביב יפו
    פתוח עד השעה: 01:00

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של ג'אקו מאכלי ים
    ג'אקו מאכלי ים
    ניווט לעסק
    שדרות אבא אבן 10, הרצליה

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של הקרקס
    הקרקס
    ניווט לעסק
    שדרות וושינגטון 25, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של יאקיטורי בע"מ
    יאקיטורי בע"מ
    ניווט לעסק
    קרן היסוד 31, הרצליה

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של פרלה בר ואוכל בע"מ
    פרלה בר ואוכל בע"מ
    ניווט לעסק
    פלורנטין 8, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של מאכלי ים תיכוניים בע"מ
    מאכלי ים תיכוניים בע"מ
    ניווט לעסק
    דישון 5, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של גוצ'ה - בר פירות ים
    גוצ'ה - בר פירות ים
    ניווט לעסק
    דיזנגוף 171, תל אביב יפו

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של דרבי בר דגים - מסעדת דגים
    דרבי בר דגים - מסעדת דגים
    (1 המלצות)
    ניווט לעסק
    השונית 2, הרצליה

    לפרטים נוספים

קופונים והטבות

CouponCard thumbnail
קופון
10% הנחה על מגוון בשרים - ללקוחות b144.
לכל הקופונים

מסעדות פירות ים באזור תל אביב והמרכז מהוות אופציה מצוינת למי שרוצים לאכול אוכל מקורי וטעים שלא מבוסס בהכרח על בשר או עוף. מנות של פירות ים אפשר למצוא במגוון סגנונות, מהמטבחים של אירופה הקלאסית ועד דרום מזרח אסיה.
פירות הכוונה למגוון שלם של יצורים ימיים, שחיים במים מתוקים או מים מלוחים. הסוג הקלאסי, המוכר אולי ביותר הוא השרימפ (ברבים - שרימפס): זהו סוג של חסילון בעל שריון יחסית רך, שקל לבשל ולקלף. טעמיו יחסית ניטרליים ועדינים, והוא מקבל בקלות כל טעם שרוצים לתת לו: מחמאה ושום ועד טעמי קארי הודי או תאילנדי. 
הסוג הנפוץ השני של פירות ים,  כאלה שיגישו לכם בכל מסעדת דגים, הוא הקלמארי: ברוב המקרים מדובר בפרוסות בצורת טבעת שנחתכות מדיונונים קטנים. נהוג לאכול גם את הזרועות, כאשר הן מטוגנות בבלילה או כבושות. 
הסוג השלישי שמוכר מאוד הוא הצדפות: מולים קטנים או צדפות ים גדולות יותר. את הראשונים נהוג לבשל ברוטב של חמאה ויין, עם הרבה שום, ואת האחרונים מגישים כאשר הם טריים מאד, עם מעט בצל או טוויסט של לימון. 

 

איך למצוא מסעדת פירות ים מומלצת באזור תל אביב והמרכז?

פירות ים הם מוצרי מזון מאוד רגישים. רובם לא מגיעים מהים שלנו ולכן הם מגיעים לארץ בשתי שיטות עיקריות: 
.1    קפואים, לרוב מהמזרח הרחוק או מדרום אמריקה.
.2    טריים, לרוב בהטסה יומית מאירופה. לרוב מדובר צדפות וגם סרטנים מסוגים שונים.
חפשו מקומות שבהם התחלופה גבוהה יחסית, שיש בהם הרבה סועדים, כך שהמנות טריות. כמו במסעדת דגים, גם במסעדת פירות ים באזור תל אביב והמרכז רצוי לשאול מה מקור המנה שאתם אוכלים: האם המוצרים טריים, או שמקורם במוצרים מוקפאים.

המשך קריאה