עורך דין ירושה בתל אביב יפו

(61 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location

עסקים נוספים נותני שירות בתל אביב יפו

קופונים והטבות

CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
פגישת יעוץ עם הטבה מיוחדת
CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
ייעוץ
CouponCard thumbnail
קופון
2 הלקוחות הראשונים יקבלו ייעוץ טלפוני חינם
לכל הקופונים

מחירון עורך דין דיני ירושה מומלץ

  • שעת ייעוץ עם עורך דין ללא בדיקת מסמכים
    מ- 300

  • שעת ייעוץ עם עורך דין כולל בדיקת מסמכים
    מ- 500

  • פגישה שלישית ואילך
    מ- 500

  • ניסוח חוות דעת משפטית
    מ- 1,000

  • ניסוח תצהיר והחתמתו
    מ- 500

* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

כתבות על עורך-דין-דיני-ירושה

בעריכת דין קיימות כמה וכמה התמחויות, מעבר לחלוקה הבסיסית של עורכי דין פליליים ועורכי דין אזרחיים.

עיסוקו של עורך דין לענייני ירושה בתל אביב יפו

אחת ההתמחויות של עורכי דין בתחומים האזרחיים, היא התמחות בנושאי ירושה. עורכי דין לענייני ירושה בתל אביב יפו עוסקים בכל הצדדים הקשורים בדיני צוואות ובהורשת רכוש או הון. כמו כן הם עוסקים בבקשות שקשורות בקביעת גיל, בהכנת תצהירים, בכתיבת כתבי הרשאה ומסמכים אחרים.
עורכי דין אלה מנסחים וכותבים צוואות, בין אם צוואות רגילות ובין אם צוואות הדדיות. ניתן לפנות אליהם אם אתם רוצים לכתוב צוואה, אבל גם אם בידכם יש צוואה ואתם רוצים להוציא אותה אל הפועל או לחלוק עליה.
לעיתים קורה שיש כמה מסמכים חתומים ולא יודעים איזה מהם הוא המסמך הקובע. קורה גם שהכתוב במסמכי צוואה אינו מדויק או ברור או שיש מחלוקת בין יורשים לגבי איזה חלק מגיע לכל אחד מהם. הפרשנות למסמכי הירושה ובדיקת התוקף שלהם מוטלת לעיתים קרובות על כתפי עורכי דין לענייני ירושה, ואם הם לא מצליחים לשמש בוררים בין היורשים, או שיש מחלוקת עמוקה מאוד בנושא, מכריע בעניינים אלה בית המשפט.

האם עורך דין לענייני ירושה יכול לשמש גם בתור נוטריון? 

בהחלט. נוטריון הוא מעמד מקצועי שניתן לעו"ד גם על סמך הידע והוותק שלו במקצוע. עליו לקבל אישור ממשרד המשפטים לשם כך ואין זה משנה אם המומחיות שלו היא בדיני משפחה, ירושה או מסחר, לצורך העניין. כמובן שאם אתם מעוניינים לאשר צוואה, הדבר הטבעי ביותר יהיה לפנות למי שממילא עוסק בתחום – עורך דין לענייני ירושה.

המשך קריאה