פסיכיאטרים בירושלים

(20 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location

קופונים והטבות

CouponCard thumbnail
מתנה
הסכם טיפול ללא עלות למבוטחי מכבי מלבד חוות דעת
לכל הקופונים

מחירון פסיכיאטרים מומלץ

  • ביקור ראשון להתייעצויות - לרוב שעתיים
    800 - 1,200

  • ביקור שגרתי, יותר מפעם בשבוע
    500 - 550

  • ביקור שגרתי, פעם בשבוע
    500 - 650

  • ביקור שגרתי פעם בשבועיים
    500 - 700

  • ביקור חוזר, פעם בחודש עד פעם בשנה
    500 - 750

* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

מה תפקידו של הפסיכיאטר? האם הוא מוסמך לרשום לפציינט תרופות? עד כמה יש חפיפה בינו לבין נותני טיפול וסיוע אחרים בתחום רפואת הנפש? מהן ההתמחויות הנפוצות של רופאים אלה?

תחום רפואת הנפש הוא תחום מורכב מאוד, שבו יש סוגים רבים של מטפלים, שעברו הכשרות מסוגים שונים. מדובר בדוקטור לרפואה (וככזה הוא יכול לרשום גם תרופות), שעבר התמחות בפסיכיאטריה - התחום שבו לומדים ומנתחים את ההפרעות הנפשיות מהזווית הרפואית. בגישה זו מעריכים את מצבו של האדם, מאבחנים ממה הוא סובל ומנסים להציע לו פתרונות שהם תרופתיים, בשילוב טיפולים בשיחה. המטרה היא בסופו של דבר להביא את החולה לאיזון ביוכימי, ולהקל על התסמינים שלו ועל המצוקה היום-יומית שלו.

מומחים אלה עובדים בכל מיני מסגרות. בכל קופת חולים ובכל מסגרת ציבורית יש מומחים לרפואת הנפש וגם פסיכיאטרים. הם כמובן עובדים בבתי החולים השונים ויש גם אפשרות לפנות לייעוץ במסגרת של פסיכיאטר פרטי כמו עם כל דוקטור.

פסיכיאטרים בירושלים וההתמחויות שלהם

ההתמחויות בתחום זה משתנות לרוב בהתאם לגילאי המטופלים. פסיכיאטרים של ילדים, בני נוער וגיל ההתבגרות, ומי שמטפלים רק בבוגרים או מבוגרים. כמובן שכשם שיש מי שמתמחה בנושאי אבחון פסיכודידקטי, יש מי שמתמחה בבעיות של הגיל השלישי; כל מומחה בתחום, וההתמחות הממוקדת שלו.

הפניה לטיפול אצל פסיכיאטר בירושלים ומשך הטיפול

חולה יכול לבקש להגיע בעצמו להערכה אצל מומחה בבריאות הנפש. בנוסף, הוא יכול להיות מופנה על ידי הרופא שלו, כמו רופאי ילדים, שמפנים מטופלים שלהם להתייעצות או להערכה. במקרים מסוימים, פציינט מגיע למיון נפש או למרכז לבריאות הנפש בעקבות התנהגות חריגה או מעשה חריג.

מקרים קלים או רגילים מחייבים לרוב מפגש או שניים בין הרופא למטופל. בישראל, מספר המפגשים הממוצע הוא בערך 10 מפגשים. משרד הבריאות מדווח שרוב המקרים מטופלים בשתיים עד חמש פגישות, לעיתים במרווחי זמן ארוכים; חודשים או שנים.

המשך קריאה