קבלן הריסות מבנים בצומת גומא

(5 תוצאות)

עסקים נוספים נותני שירות בצומת גומא

קופונים והטבות

CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
5
CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
חייגו
CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
5
לכל הקופונים

מחירון קבלן הריסה מומלץ

  • פירוק אמבטיה - ליחידה
    1,200 - 1,500

  • הריסת קירות בטון (כולל חגורות וקורות) בלוק 10 או 7
    120 - 300

  • הריסת קירות בטון (כולל חגורות וקורות) בלוק 20
    140 - 440

  • הריסת מחיצת בלוקים בלוק 7 או 10
    60 - 100

  • הריסת מחיצת בלוקים בלוק 20
    80 - 200

* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

לאיזה צורך קיימים קבלני הריסה ופינוי? מדוע אי אפשר להשתמש בשופל או כלי עבודה אחר ולהרוס בניין, ואז להשתמש בשירותים העירוניים לפינוי זבל, אם עושים שיפוצים או בונים בית חדש במקום מבנה קיים? 
התשובה ברורה: אי אפשר להרוס מבנה, בוודאי שלא מבנה שנמצא בשכונת מגורים, בצורה בלתי מבוקרת ובלתי אחראית. דבר כזה עלול לגרום נזק למבנים סמוכים, הוא יוצר הרבה אבק ומפגעי רעש וכל זה עוד לפני שדיברנו על העברת הפסולת שנוצרה, מהמקום. 

 

קבלן הריסות בצומת גומא – עבודה מדויקת ואחראית מאוד בתוך סביבה קשה

הריסה של בניין במסגרת של עבודות לביצוע תמ"א 38, למשל, היא עבודה מסובכת. מדובר כמו שהזכרנו בעבודה בתוך שכונה בנויה, ולא סתם שכונה בנויה: רוב הבניינים הם מבצעים עבודות כאלה הם בניינים ישנים, וגם הבניינים שלידם הם כאלה. הרחובות ב- 100% מהמקרים הם רחובות צרים, שקשה להתנהל בהם, בוודאי לציוד כבד, משאיות להעברת פסולת וכו'. 
כיום יש אפשרות לגרום לקריסת מבנה שלא על ידי ציוד מכני הנדסי, אלא באמצעות פיצוץ מבוקר. פיצוץ שכזה 'מוריד' את המבנה בצורה יחסית נקייה כאשר הוא קורס אל תוך עצמו. אם אתם מחפשים פתרון כזה, עליכם לחפש קבלן שיודע לעבוד בשיטה זו, שיש לו רישיונות מתאימים וניסיון. 

 

קבלן הריסות ותפקידו בפינוי הפסולת שנותרת מהריסת מבנים בצומת גומא

כאשר חברות בנייה מעוניינות להרוס מבנה קיים ולבנות מחדש על השטח שעליו הוא עמד, עליהן להראות שהן פינו את כל הפסולת שהייתה במקום. על פי החוק, אי אפשר לקבל אישורי בנייה בלי אישור על פינוי הפסולת ועל הטמנה שלה על פי החוק. 
קבלן ההריסות הוא זה שברוב המקרים אחראי גם לפינוי הפסולת, כאשר רובה מפונה מיד אחרי ביצוע העבודה, והשאר תוך כדי ניקוי האתר. בנוסף על כך, קבלנים נוהגים להעמיד "צפרדע" או מכולה לפינוי פסולת בניין, שכן רשויות מקומיות לא מבצעות פינוי שכזה ביוזמתן או על חשבונן. 
 

המשך קריאה