קונדיטוריה באזור חיפה הקריות והסביבה
(72 תוצאות)- מודעהנותן שירות באזור חיפה הקריות והסביבהגלניס מאפים(2 המלצות)נותן שירות באזור חיפה הקריות והסביבהפתוח עד השעה: 17:00
גלניס בוטיק למאפים שנמצאת בבנימינה באוירה קסומה ונעימה כאן תוכלו להנות ממבחר מאפים עוגות ועוגיות מיוחדות, עוגות שמרים, מוסים, חלות ועוגות מיוחדות לכל אירוע. ניתן להזמין גם קייטרינג ומגשי אירוח חלביים בהזמנה אישית. שימוש בחומרי גם איכותיים. שרות אדיב ויחס אישי. התקשרו אלינו...
קופונים והטבות
מחירון קונדיטוריות מומלץ
- סופגניה3 - 15 ₪
- פאי פירות גדול30 - 110 ₪
- פאי פירות אישי15 - 25 ₪
- פאי שוקולד גדול40 - 110 ₪
- עוגת קרם40 - 150 ₪
כתבות על קונדיטוריות
מידע על קונדיטוריות באזור חיפה הקריות והסביבה
מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים.
האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?
יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה:
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה.
איפה עושים קורס קונדיטוריה באזור חיפה הקריות והסביבה?
ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה באזור חיפה הקריות והסביבה כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא - ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם.