קונדיטוריה בהרצליה

(16 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location
  • הלוגו של רולדין , סניף הרצליה פיתוח
    רולדין , סניף הרצליה פיתוח
    ניווט לעסק
    משכית 29, הרצליה

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של מגיש החזקות בע"מ
    מגיש החזקות בע"מ
    ניווט לעסק
    שדרות אבא אבן 9122, הרצליה

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של זיו סחר ש.ד בע"מ
    זיו סחר ש.ד בע"מ
    ניווט לעסק
    סוקולוב 33, הרצליה

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של זיו סחר ש ד בעמ
    זיו סחר ש ד בעמ
    ניווט לעסק
    סוקולוב 22, הרצליה

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של בוטיק מתוק רושרי
    בוטיק מתוק רושרי
    ניווט לעסק
    קדושי השואה 54, הרצליה

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של ROSHERIE
    ROSHERIE
    ניווט לעסק
    קדושי השואה 54, הרצליה

    לפרטים נוספים

עסקים נוספים נותני שירות בהרצליה

    קופונים והטבות

    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    5
    *5
    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    5
    *5
    CouponCard thumbnail
    מתנה
    Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
    מחירים
    לכל הקופונים

    מחירון קונדיטוריות מומלץ

    • סופגניה
      3 - 15

    • פאי פירות גדול
      30 - 110

    • פאי פירות אישי
      15 - 25

    • פאי שוקולד גדול
      40 - 110

    • עוגת קרם
      40 - 150

    * המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

    כתבות על קונדיטוריות

    מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים. 

     

    האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?

    יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה: 
    מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
    לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה. 

     

    איפה עושים קורס קונדיטוריה בהרצליה?

    ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה בהרצליה כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא -  ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם. 
     

    המשך קריאה