פירוק רכבים בבית ליד
(3 תוצאות)קופונים והטבות
מחירון רכבים לפירוק מומלץ
- תשלום מינימלי לרכב לפירוק300 - 500 ₪
- תשלום ממוצע לרכב לפירוק1,000 - 1,500 ₪
- תשלום גבוה עבור רכב לפירוק1,500 - 2,000 ₪
- תשלום עבור גריטה התכנית אינה פעילה ב- 2018מ- 3,000 ₪
- תשלום על פי משקל ברזל עד 1,000 ש"ח לטוןעד 1,000 ₪
כתבות על רכבים-לפירוק
מידע על מגרשי פירוק רכבים בבית ליד
יש לכם מכונית ישנה, שכבר לא שווה לתחזק ולתקן? מצד שני, אולי אתם מחפשים חלק לתיקון של מכונית כזו או כל רכב אחר? מגרשי פירוק רכבים בבית ליד עשויים לספק לכם מענה לשני הצרכים.
מחירי החלפים בישראל הם מהגבוהים בעולם. עם כל הרפורמות שנעשו והניסיונות להוריד את מחירי החלקים, הם עדיין גבוהים. לעיתים די קרובות יש אפילו מי שנמנעים מתיקון המכונית שלהם ונוסעים באוטו פחות מתוחזק, רק בגלל שעלות חלק חדש היא גבוהה מאוד.
מגרש רכבים לפירוק בבית ליד- מקור מצוין לחלפים זולים
על מנת לחסוך בעלות חלקי חילוף לרכב, ניתן לרכוש חלקים חדשים שאינם "מקוריים" אלא חלופיים. חלקים כאלה יכולים להיות זולים עד כדי 50% ממחירם של חלקים מקוריים אך עדיין יקרים. חלקים כאלה גם קשה להשיג לדגמים שאינם פופולריים או שהם מאוד ישנים.
אופציה נוספת היא קניית חלפים משומשים, שמקורם במכוניות שפורקו: מדובר בשני סוגי רכבים שנמכרים לסוחרי גרוטאות וחלפים. הסוג הראשון כולל רכבים שהתיישנו והורדו מהכביש בגלל שווי נמוך (וחוסר כדאיות לתחזוקה). הסוג השני כולל מכוניות שעברו תאונה קשה והורדו מהכביש על ידי חברות הביטוח, שהכריזו עליהן כ"טוטאל לוס".
מגרשי גרוטאות בבית ליד קונים מכוניות מחברות ביטוח, מארגונים גדולים (כמו המשטרה ומשרד הביטחון) וגם מאנשים פרטיים. בעבר הייתה בישראל תוכנית גריטת רכבים, אבל נכון לשנת 2020, היא לא מופעלת. תוכנית זו דרשה שבעת הגריטה, למכונית יהיה רישיון בר תוקף ("טסט") ושהיא תהיה בעלת כושר תנועה ותגיע לסוחר בנסיעה.
בהעדר תוכנית פעילה, אם יש לכם מכונית מיושנת שכבר לא שווה להחזיק או לתחזק, אתם עדיין יכולים למכור אותה לסוחר גרוטאות או למגרש. סוחר גרוטאות ייתן לכם מחיר ששווה פחות או יותר לשווי המתכת שיש במכונית, בעוד שמגרש הפירוק עשוי לתת לכם מחיר קצת יותר גבוה; כזה שמשקף את "אוצר" החלפים שגלום באוטו הישן שלכם.