בניה ותיקון גגות ורעפים
(350 תוצאות)רעפים באזור השרון(58 תוצאות)
תוצאות נוספותרעפים באזור תל אביב והמרכז(48 תוצאות)
תוצאות נוספותרעפים באזור חיפה הקריות והסביבה(31 תוצאות)
תוצאות נוספותרעפים באזור ירושלים והסביבה(24 תוצאות)
תוצאות נוספותרעפים באזור גליל תחתון(19 תוצאות)
תוצאות נוספותקופונים והטבות
מחירון רעפים מומלץ
- בניית גג רעפים רגיל, ללא ארגזי רוח, קורות עבות/דקורטיביות ורעפים מיוחדים (למ"ר)150 - 280 ₪
- למשל - גג רעפים בסיסי, 200 מ"ר30,000 - 60,000 ₪
- תיקון בשלד של גג רעפים650 - 1,000 ₪
- תיקון פשוט של גג רעפים לקראת החורף400 - 700 ₪
- יריעות בידוד "בועות" עם אלומיניום דו צידי, 85 ס"מ, אורך 50 מטר - כולל מע"מ430 - 500 ₪
מידע על בנייה ותיקון גגות רעפים
אם יש לכם גג רעפים, אתם בוודאי מכירים את החשש השנתי מפני גשם: סדק קטן או רעף שזז ממקומו, עלולים לגרום לבעיה גדולה, במיוחד בבתים שבהם הקומה העליונה של הבית שוכנת תחת תקרת רביץ חדירה למים.
תיקון גגות רעפים: מתי צריך?
גגות רעפים מתיישנים, אין מה לעשות: במהלך הזמן רעפים זזים ממקומם, רוכבים (מחברי המשולשים) נסדקים או שהאיטום ביניהם נפגע, ויש לחדש אותם. בנוסף, הלטות וחלקי העץ האחרים סופגים מים ולחות ומתעוותים, דבר שגורם לשקיעה. בבתים ישראלים רבים, גגות רעפים בני 30-25 שנים זקוקים לריענון, לפחות בצורה של איטום גגות: בדיקת המצב הכללי ומריחת חומר איטום על הרוכבים, לפחות.
מי שמבצעים את כל הפעולות האלה הם גגנים. חלקם עוסקים רק בתיקון, אבל יש מי מהם שעוסקים גם בבנייה של גגות או שיפוץ ושדרוג שלהם.
בניית גגות רעפים מודרניים ובידוד תרמי
אחת הבעיות המשמעותיות ביותר כיום אינה דווקא איטום. בתחום הזה היו פתרונות טובים כבר לפני שלושה וארבעה עשורים, ולכל היותר יש לנקות הכול ולחדש את המצב הקיים. מה שקיבל תאוצה רבה בתחום הזה הוא דווקא כל נושא הבידוד: בעבר היו מסתפקים בהנחה של חבילות צמר סלעים בחלק הפנימי של מסגרת הרביץ שמרכיבה את התקרה. כיום, יש מגוון שלם של מערכות בידוד, שכולל בין השאר יריעות תרמיות שמצמידים לקורות, בידוד מוקצף מעל לרביץ ועוד. מי שיכול לחדש את המצב הקיים אצלו – ובוודאי מי שבונה בית מודרני – כבר יעדיף להשתמש בפתרונות האלה.
האם אפשר לשפר את המצב הקיים בבית ישן, מבחינת בידוד? באופן עקרוני כן. יש להתייעץ כמובן עם בעל מקצוע בתחום, אבל אחרי ניקוי מתאים ופינוי מאבק, ניתן לעבוד בחלל קיים ולהתקין יריעות בידוד חדשות בצורה יחסית קלה. בידוד כזה חוסך אנרגיה הן בקיץ, והן בחורף.