שמאי רכב בירושלים

(26 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location
  • הלוגו של מילאד שקור - מכוניות
    מילאד שקור - מכוניות
    ניווט לעסק
    א שאבי 3, ירושלים

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של אהרוני אוריאל
    אהרוני אוריאל
    ניווט לעסק
    האומן 9, ירושלים

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של דוגה שאבי בע"מ - שמאות רכב
    דוגה שאבי בע"מ - שמאות רכב
    ניווט לעסק
    האומן 22, ירושלים

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של מ.מ. שמאות רכב בע"מ
    מ.מ. שמאות רכב בע"מ
    ניווט לעסק
    התנופה 6, ירושלים
    ייפתח בשעה: 08:00

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של נתיב שמאי רכב
    נתיב שמאי רכב
    ניווט לעסק
    גן רחביה 10, ירושלים

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של מיקוד שמירה אבטחה שירותים
    מיקוד שמירה אבטחה שירותים
    ניווט לעסק
    כיכר ספרא 1, ירושלים

    לפרטים נוספים

עסקים נוספים נותני שירות בירושלים

קופונים והטבות

CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
ייעוץ חינמי
CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
רוכשים מחירים אטרקטייבים ומקבלים מחירים אטרקטייבים
CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
ייעוץ חינמי
לכל הקופונים

לשמאי רכב בירושלים תפקיד מהותי ומשמעותי מאוד בקביעת ערכה של מכונית לצורך ביטוח, לרוב בקביעת שווי נזק למכונית במקרה של תאונה. כך תבחרו באיש המקצוע המתאים לכם בעת הצורך; מול חברת ביטוח או לכל צורך אחר.

לכל מכונית, של כל יצרן ומכל דגם, יש מחיר ושווי. בישראל נהוג לקבוע את שווי המכוניות המשומשות על פי 'מחירון' או שניים, שההבדלים ביניהם אינם גדולים. מי שקובעים את המחירים במחירונים אלה הם שמאי רכב: הם בוחנים את מחיר האוטו החדש, את עלות התוספות השונות ואז מפחיתים בכל שנה מערך זה כמה אחוזים על פי מספר וסוג הבעלים הקודמים, הנסועה (קילומטראז') וכו'.

מתי צריכים להתייעץ עם שמאי רכב בירושלים?

לאנשים פרטיים, שמאות רכב דרושה בעיקר במקרה של תאונה או גניבה, אם יש מחלוקת עם חברת הביטוח על שווי הרכב שנגנב. במקרה של תאונה, השמאי מגיע ובודק את המכונית, ומעריך את הנזק שנגרם לה משתי זוויות:

  • ירידת ערך, באחוזים. האם התאונה הייתה קשה? האם הנזק שנגרם ייראה בעתיד או עלול לגרום בעיות כאלה, שיורידו מערך המכונית בזמן מכירה? אם כן, חברת הביטוח יכולה להחליט שהיא מפצה את בעל המכונית באחת משתי צורות: בתשלום כסף בסכום ששווה לאחוזי הנזק או שהיא בקניית האוטו על פי שוויו לפני התאונה. האופציה השנייה נקראת "טוטאל לוס" (total loss).
  • שווי תיקון: שמאי הרכב קובע מה לפי דעתו יכול המוסך לקבל מהמבטח על מנת לתקן את המכונית ובאילו חלקי חילוף לרכב הוא מתיר לו להשתמש; חדשים-מקוריים, חדשים-חליפיים או משומשים.

חשוב לדעת שאם הפיצוי של חברת הביטוח נראה לכם נמוך, יש מוסכים שימליצו לכם על שמאי רכב פרטי שהם מכירים או כזה עובד איתם ויוכל לתת חוות דעת נגדית לזו של שמאי מטעם חברת הביטוח. אתם יכולים גם לחפש בעצמכם איש מקצוע כזה ולהזמין אותו לבצע בדיקה והערכה.

המשך קריאה