מסעדות דגים באילת

(9 תוצאות)
Business locationsBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness locationBusiness location
  • הלוגו של לה סרדין
    לה סרדין
    ניווט לעסק
    מלון לגונה 1000, אילת

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של ליסה מרכז הדגים
    ליסה מרכז הדגים
    ניווט לעסק
    הבורסקאי 26, אילת

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של רק דגים הדייג היווני - מסעדת דגים
    רק דגים הדייג היווני - מסעדת דגים
    (1 המלצות)
    ניווט לעסק
    מלון בל 1000, אילת

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של ברביץ - חוף אלמוג מסעדות בע"מ
    ברביץ - חוף אלמוג מסעדות בע"מ
    ניווט לעסק
    חוף פיפסון 1000, אילת

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של בני הדייג - מסעדה
    בני הדייג - מסעדה
    (1 המלצות)
    ניווט לעסק
    אילת

    לפרטים נוספים
  • הלוגו של עדן ניהול מסעדות באילת בע"מ
    עדן ניהול מסעדות באילת בע"מ
    ניווט לעסק
    קאמן 10, אילת

    לפרטים נוספים

קופונים והטבות

CouponCard thumbnail
מתנה
Percentage iconבלעדי ללקוחות B144
5
CouponCard thumbnail
קופון
עיסקיות חדשות
CouponCard thumbnail
קופון
10% הנחה על מגוון בשרים - ללקוחות b144.
לכל הקופונים

מחירון מסעדות דגים מומלץ

  • תפריט עסקי ממוצע שבו מנות דגים המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
    80 - 100

  • סלטים לאדם המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
    35 - 45

  • מנות ראשונות קטנות (טאפאס) המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
    20 - 25

  • מנות ראשונות רגילות המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
    25 - 50

  • קלמארי מנה עיקרית המחירים כוללים מע"מ וללא שירות
    105 - 140

* המחירון מהווה מחירון בסיסי, והינו בגדר המלצה בלבד.למחירון המלא

כתבות על מסעדות-דגים

אחד מסוגי המסעדות הפופולריים ביותר באילת הוא מסעדות דגים, ואין פלא: הם בריאים, קלים לעיכול ואפשר להכין אותם בשלל צורות ובשלל טעמים.
בנוסף, אנחנו הלוא גרים וחיים לאורך הים, ותמיד יש לנו תחושה שכאשר אנו אוכלים דגים, אנחנו נהנים מהאוכל הטרי ביותר האפשרי.

מה מגישים במסעדות דגים באילת? מה כלול בדרך כלל בתפריטי המסעדות האלה?

באופן כללי, אפשר לחלק את סוג המסעדות הזה לשני סוגים עיקריים:
מסעדות דגים בעלות אופי מזרחי או ים תיכוני: מסעדות אלה יציעו מנות עיקריות על בסיס דגים או מאכלי ים. בנוסף יהיו בתפריט כל הסלטים והמזטים המוכרים, תוספות כמו צ'יפס וסלט, וכו'. הסוגים המקובלים במסעדות אלה הם עממיים באופיים, כגון מושט, דניס ובורי, בעיקר, ולעיתים גם אחרים, כל עוד המחיר שלהם יהיה יחסית נמוך.
צורות ההכנה יהיו גריל או טיגון, או מעין שילוב של שתי צורות בישול אלה.
מסעדות אחרות בתחום זה הן מסעדות שף או מסעדות שהאופי שלהן הוא אירופאי יותר.
כאן אפשר יהיה ליהנות לרוב מפורל, סלמון או לוקוסים בגדלים שונים; סוגי דגים שהם יקרים ואיכותיים יותר.
כמו כן, במסעדות אלה - במידה והן לא כשרות - יגישו גם מבחר ומגוון גדול של מאכלי ים שיהיו מבוססים על פירות ים מיובאים בקירור, ולא קפואים.
צורות ההכנה הנפוצות במסעדות שף ומסעדות יוקרה שמגדירות את עצמן בתור מסעדות דגים באילת הן כבישה או טרטר, כאשר מדובר במנות ראשונות. למנות עיקריות יציעו את הדג בצורת הכנה מעודנת יותר מאשר טיגון או גריל, לרוב באידוי או בצורת אפייה מקורית כלשהי, שתבטיח שהבשר יישאר עסיסי.
מחירי המנות עשויים להיות גבוהים יחסית, היות ודגים נחשבים לחומר גלם יחסית יקר; מחירם לקילו דומה מאוד למחיר ק"ג בשר אדום, במיוחד אם המנה היא מנת פילה דג או פרוסות של דג יוקרתי.

המשך קריאה