קונדיטוריה במודיעין מכבים רעות
(9 תוצאות)- מודעההחרט 7, מודיעין מכבים רעותמיכלי'ס בית קפה קונדיטוריה בניחוח צרפתי(11 המלצות)החרט 7, מודיעין מכבים רעותפתוח עד השעה: 23:00
מיכליס בית קפה בניחוח צרפתי המשלב בולנזרי המייצר לנו את המאפים הטריים ביותר. בית הקפה משלב תפריט של ארוחות בוקר לצד תפריט מקורי בסגנון צרפתי- איטלקי. ניתן לערוך אירועים והזמנת קייטרינג.
עסקים נוספים נותני שירות במודיעין מכבים רעות
קופונים והטבות
מחירון קונדיטוריות מומלץ
- סופגניה3 - 15 ₪
- פאי פירות גדול30 - 110 ₪
- פאי פירות אישי15 - 25 ₪
- פאי שוקולד גדול40 - 110 ₪
- עוגת קרם40 - 150 ₪
כתבות על קונדיטוריות
מידע על קונדיטוריות במודיעין מכבים רעות
מי מאתנו לא אוהב מדי פעם איזו עוגה טובה, סלסלת עוגיות, מאפה מתוק או מלוח אחר או קינוח מפואר, עשוי ביד אמן? מי שמספקים את המאוויים הללו הם קונדיטורים, שעוסקים הן באפייה והן בהכנת קינוחים, ריבות, סוכריות ודברים טובים אחרים.
האם כל מאפיה היא קונדיטוריה? מה ההבדל בין מאפיות וקונדיטוריות?
יש הבדל גדול מאוד בין שני סוגי העסקים האלה:
מאפיות עוסקות באפיה בלבד, לרוב של לחם ומוצריו, כאשר מרבית סוגי הבצק איתם הן עובדות הם בצקי שמרים ובצקים שמבוססים על תפיחה. המאפיות לוקחות את אותו בצק, ומייצרות ממנו לחם, לחמניות או מוצרים אחרים. אלה יכולים להיות מאפים מלוחים, אבל גם מתוקים, כולל עוגיות שמרים או פריכות, מסורתיות יותר או פחות.
לעומת זאת, קונדיטוריות, עצמאיות או בתוך בתי קפה, מציעות מוצרי בצק מתוחכמים יותר, שדורשים הרבה יותר דיוק, ידע והרבה מקוריות: עוגות מעוצבות, עוגות קרם ועוגות ממולאות וכן, כאמור, קינוחים שונים שמשלבים שוקולד וקרם, פירות טריים או מסוכרים, ועוד. אלה יכולים להיות קינוחים אישיים או כאלה שבנויים לאירועים, למסיבות או קהל גדול יותר אך בכל מקרה – גם כאשר מדובר במאפים או מוצרי בצק למיניהם – אלה יהיו מוצרים יחסית מורכבים ומסובכים להכנה.
איפה עושים קורס קונדיטוריה במודיעין מכבים רעות?
ניתן להשתתף במגוון גדול של סדנאות אפייה, אבל לימודי קונדיטוריה במודיעין מכבים רעות כמקצוע לחיים הם לימודים יחסית ארוכים ומורכבים. חלק גדול מאוד מעבודת אנשי המקצוע האלה הוא גם חלק אסתטי – אנחנו אוהבים לאכול בעיניים, מה שנקרא - ולכן דרושה גם יכולת אמנותית, למי שרוצים להתמחות בתחום. הלימודים דומים ללימודי שף ולא סתם נקרא המקצוע בשמו המלא "שף-קונדיטור". לימודים מתקיימים בארץ, בבתי ספר לבישול שונים, וגם בחו"ל, בין השאר בצרפת ובבלגיה, שנחשבות לבירות התחום בעולם.