אם גם אתם תמיד רציתם להכין קינוח מנצח ואיכותי, זהו ללא סםק הפתרון שחיפשתם.
המתכון באדיבות "אולה - עוגות וקינוחים".
ואם חשקה נפשכם בעוגה מיוחדת, היכנסו למדריך העסקים של b144 ובחרו לכם את עוגה לפי טעמכם האישי.
החומרים:
כף סוכר וניל
5 גרם אבקת ג'לטין
סוכר
עלי נענע
200 גרם דובדבנים מגולענים
200 מ"ל שמנת
200 מ"ל חלב
בלנדר
הכנת הפנקוטה:
- לסיר בינוני מוסיפים: 200 מ"ל חלב, 200 מ"ל שמנת, 1/4 כוס סוכר
- מחממים לרתיחה קלה
- מערבבים היטב
- מסירים מהלהבה ומוסיפים כף סוכר וניל
הכנת תערובת הג'לטין:
- משרים את אבקת הג'לטין (5 גרם) עם 2 כפות מים ל - 10 דקות
- מחממים את תערובת הג'לטין במיקרוגל ל - 15 שניות
- מוסיפים את הג'לטין המומס לסיר (שהוסר מהלהבה)
- מערבבים וממתינים 5 דקות והפנקוטה מוכנה!
- מחלקים לכוסות הגשה
- מצננים במקרר למשך הלילה
- הכנת תערובת הפירות
- מוסיפים לבלנדר 200 גרם דובדבנים מגולענים
- טוחנים גס
- יוצקים לסיר ריק
- מוסיפים 50 גרם סוכר
- מחממים לרתיחה קלה
- מסירים מהלהבה
- מוסיפים גם כאן ג'לטין מומס לפי ההוראות מעלה
- מערבבים וממתינים 5 דקות
- מוציאים מהמקרר את הפנקוטה
- פוסיפים את תערובת הפירות
- מגישים עם עלה נענע ודובדבן טרי.
- חזרו על התהליך עם פירות העונה... 200 גרם קיווי, 200 גרם פטל שחור, 200 גרם משמש.
שיהיה בתיאבון.