אז מה לקחת? הגשה או בופה?
הגשה - כאשר אתם בוחרים בין השניים, העדיפו הגשה במקרה של קהל שהוא מבוגר יחסית, באירוע רשמי או יקר במיוחד.
בופה - באירועים צעירים יותר, אירועי בוקר או צהריים שהם פחות רשמיים, או כאשר יש קהל גדול במיוחד ומספר רב של אנשים, אפשר ללכת על האופציה של מזנון או מזנון בהגשה:
חלק מהפריטים מוגשים "חופשי", וחלק מחולקים על ידי מלצרים במזנון עצמו.
ישנם לא מעט טריקים שמאפשרים ליצור תחושת שפע ועדיין לחסוך במזון וכמויות האוכל שעלול להיזרק, גם במזנון: אפשר להשתמש בכלי הגשה יחסית שטוחים ורחבים ולא בקערות עמוקות, למשל.
אפשר להשתמש במלצרים להגשה במזנון עצמו ואפשר להכין בסיסי סלט משותפים ולגוון במקום, על פי הביקוש.
בכל מקרה, קחו שרות קייטרינג בעל ניסיון והתייעצו איתו – ברוב המקרים, אנשי המקצוע ייתנו לכם את העצה הטובה והרלוונטית ביותר לאירוע הספציפי שלכם.
מחפשים קייטרינג לאירוע שלכם? היכנסו עכשיו לקטגוריית קייטרינג לאירועים באתר b144.