כמה עולה בשר טחון?
עלות בשר טחון לקילו היא 80-30 ₪.
איך להפשיר בשר טחון?
תוכלו להפשיר בשר טחון באופן מאוד פשוט. מומלץ לעשות זאת באמצעות תהליך הפשרה במקרר. כמובן שתהליך ההפשרה משתנה בין כמות הבשר, לכמות לא גדולה של בשר יכול לקחת עד 24 שעות הפשרה במקרר. הבשר יהיה בטוח לבישול עד יום או יומיים לאחר שהופשר. במידה והפשרתם את הבשר אין להקפיאו שוב. בכל הפשרה החיידקים מתרבים עכב שינוי הטמפרטורה. לכן אם הפשרתם פעם אחת בשר טחון - תשתמשו בכולו.
כמה זמן בשר טחון יכול להיות במקרר?
במידה וקניתם בשר טרי, אתם חייבים להשתמש בו תוך 24 שעות ולאחסן אותו במקרר בטמפרטורה של 0-4 מעלות צלזיוס. אם המקרר שלכם נפתח הרבה במהלך היום והטמפרטורה לא יציבה, מומלץ להקפיא אותו.
מחיר בשר טחון מבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.