כמה עולה כבד אווז קפוא?
עלות כבד אווז קפוא היא בין 359-299 ₪.
איך מכינים כבד אווז?
חומרי הגלם יחסית מצומצמים וההכנה לא לוקחת הרבה זמן.
מצרכים:
- כבד אווז קפוא באריזה
- 2 בצלים גדולים יבשים
- 300 מ"ל יין אדום
- 100 גר' ריבת תות
- 50 מ"ל ויסקי
- מלח + פלפל לבן
אופן ההכנה:
- פורסים דק את הבצל, מטגנים במחבת עמוקה קצת משומנת. כאשר שומעים את צליל הטיגון מוסיפים את היין והוויסקי.
- מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבצל נמס כמעט בתוך היין. מוסיפם את ריבת התות, משאירים על אש קטנה 10 דקות והרוטב מוכן.
- את הכבד פורסים בעדינות לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ עד 2.
- במקביל נחמם מחבת כבד על אש גדולה. מניחים את הפרוסות כבד במחבת - לא להוסיף שמן.
- צורבים את הכבד 30 שניות מכל צד. מחלישים את האש, מטגנים 5 דקות מכל צד והכבד מוכן.
האם כבד אווז כשר?
האווז הוא עוף כשר לכן כבד האווז הוא אכן כשר.
מחיר כבד אווז מבוסס על ממוצע מחירים, והינו בגדר המלצה בלבד.